Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας

Mηχανογράφηση Χώρων Εστίασης

Ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης για ενσύρματη και ασύρματη παραγγελιοληψία.
Τα πιο προηγμένα τεχνολογικά πακέτα για εστιατόρια, καφετέριες, beach bar.
Ελάτε στην ActionNet για το δικό σας.
Hλεκτρονικής διαχείρισης
Reception & Κρατήσεων μέσω Ιnternet.
Mηχανογράφηση Χώρων Εστίασης
σε νέα low-cost Διαδικτυακή έκδοση.
Η Διαχείριση του Λογιστηρίου
και των Αποθηκών F&B σε περιβάλλον Web

Μηχανογράφηση


Κάθε επιχείρηση χρειάζεται τον συνεργάτη της για την υποστήριξη του εξοπλισμού και του λογισμικού της. Επαγγελματισμός και αξιοπιστία είναι χαρακτηριστικά που διαθέτουμε στην ActionNet γι’ αυτό μας προτιμούν πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις για την μηχανογράφηση τους. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη της επιχείρησης καθώς και την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών. Επίσης, έχουμε λύσεις λογισμικού για ευρύ φάσμα επιχειρήσεων τόσο του τουριστικού κλάδου, με ξενοδοχειακά προγράμματα, παραγγελιοληψία κτλ, καθώς και λογιστικά προγράμματα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες υποστήριξης σε ιδιώτες για κάθε πρόβλημα, όπως:

Καθαρισμό Η/Υ από ιούς, Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος, Εγκατάσταση λογισμικών, Antivirus, Office etc., Σύνδεση Η/Υ στο Internet, Ανάκτηση δεδομένων, Συνδέση περιφερειακών κ.α

Servers/ Δίκτυα

Στην ActionNet αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την μηχανογράφηση της επιχείρησης σας. Σας προμηθεύουμε hardware και περιφερειακά από επώνυμους οίκους με εγγύηση υποστήριξης. Παρέχουμε λύσεις σε θέματα δικτύου και σε εγκαταστάσεις λειτουργικών συστημάτων , Microsoft Windows servers, Unix - Linux servers, Web IIS, Web Appache. Με συμβόλαιο συντήρησης, κατόπιν συνεννοήσεως, αναλαμβάνουμε πλήρως την υποστήριξη της επιχείρησης σας και λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Ξενοδοχειακά Προγράμματα


Ermis 8 - Hotel Property Management System

Το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα μηχανογράφησης ξενοδοχειακών μονάδων και με την υποστήριξη της ActionNet.

Ο ERMiS  είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα μηχανογράφησης ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων στην χώρα µας µε πάνω από 1350 εγκαταστημένες βάσεις ανά την ελληνική επικράτεια και παρουσία δύο δεκαετιών στον χώρο της Φιλοξενίας.

Η συνολική εικόνα της επιχείρησης σας, με δυνατότητα άμεσης διαχείρισης της διαθεσιμότητας του Ξενοδοχείου και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις κρατήσεις, τις αφίξεις-αναχωρήσεις, τα στοιχεία των πελατών, τους λογαριασμούς και τα τιμολόγια.

Ο ERMiS είναι ένα λογισμικό που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίου τύπου ξενοδοχειακές μονάδες, προσφέροντας μία σειρά από απαραίτητες υπηρεσίες για την οργάνωση και ορθή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Με την ενισχυμένη -μέσω του επαναστατικού σχεδιασμού LiVe-HiT του ανανεωμένου ιστότοπου της εταιρείας- συνεχή υποστήριξη 24h/7d των ανθρώπων της ΗiΤ, λειτουργεί σε απόλυτη συμφωνία με τις νεότερες των τεχνολογιών που διασφαλίζουν κορυφαία επίδοση στις υπηρεσίες διαχείρισης και διασφάλισης των δεδομένων της επιχείρησής σας.

Πλέον αποκτάτε πρόσβαση στην πλήρη και σαφή εικόνα του Ξενοδοχείου σας και με τις νέες cloud τεχνολογίες, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, οποτεδήποτε εσείς θελήσετε, μέσω ενός Laptop ή ενός Τablet PC.

POS


Οι λύσεις παραγγελιοληψίας απευθύνονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, beach bar και γενικά για χώρους μαζικής εστίασης.

Συνδυάστε το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας με το ξενοδοχειακό, και κερδίστε πολλαπλά. Ευκολότερη διαχείριση με λιγότερο προσωπικό, δυνατότητα χρέωσης του πελάτη κατευθείαν στο δωμάτιο και αποφυγή λαθών χρέωσης, ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Για το εστιατόριο, την καφετέρια κτλ, η εκτύπωση της παραγγελίας κατευθείαν στη κουζίνα σας κερδίζει χρόνο. Οι σερβιτόροι εξυπηρετούν πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά.

Ταμειακές Μηχανές


Αξιόπιστες και οικονομικές ταμειακές μηχανές. Εύκολες στη χρήση για μικρά μαγαζιά αλλά και για μεγαλύτερα με πολλούς κωδικούς προϊόντων.

Η πληρέστερη γκάμα ταμειακών μηχανών σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία και την δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής δεδομένων.

Λογιστικά Προγράμματα


Η ALTEC SOFTWARE ανήκει στον κλάδο παραγωγής λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, με αντικείμενο δραστηριότητας το Τυποποιημένο Λογισμικό & Παροχή Υπηρεσιών και τα Συστήματα ERP Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα.

Τα πιο ευρέως διαδεδομένα συστήματα της εταιρίας είναι:

xLine Λογιστική Σουίτα

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης λογιστικών γραφείων. Νέα προϊόντα της δημοφιλούς σειράς εφαρμογών xLINE στο χώρο της λογιστικής διαχείρισης, είναι τώρα διαθέσιμα στην αγορά και μέσω της ActionNet επίσημου συνεργάτη της ALTEC.

Κεφάλαιο E.R.P.

Το πλέον ολοκληρωμένο ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών. Το μηχανογραφικό σύστημα κάθε επιχείρησης αποτελεί τη βάση για τη διαχείριση του συνόλου των καθημερινών εργασιών. Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται, γίνεται επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης λογισμικού που θα προσφέρει υψηλή ποιότητα, αποδεδειγμένη αξιοπιστία και εξαιρετική ευχρηστία.