Πιστοποίηση στα Μέτρα σου

Διάλεξε τις ενότητες που σε ενδιαφέρουν σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
Αποκτάς Δεξιότητες. Αποκτάς Πιστοποίηση.
Έλα στην ActionNet.

Επέλεξε το Μέλλον σου

Όπως αλλάζει η καριέρα σου, έτσι θα αλλάζουν και οι δεξιότητες που χρειάζεσαι.
Δημιούργησε ένα ECDL Profile σήμερα και χτίσε πάνω του αύριο.
Επισκέψου την ActionNet.

Εκπαίδευση


H ActionNet είναι από τους πρώτους στη Θάσο στην εκπαίδευση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχοντας την επιστημονική γνώση και την εμπειρία στην διδασκαλία, η ActionNet δημιούργησε έναν πρότυπο χώρο με σύγχρονα μηχανήματα και ευχάριστο περιβάλλον.

Στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας, η κατοχή γνώσεων και δεξιοτήτων στους υπολογιστές αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στις επιχειρηματικές και παραγωγικές διαδικασίες.

Στην ActionNet πιστεύουμε ότι η γνώση είναι το υπέρτατο αγαθό, γι' αυτό από το 2003 πρωταρχικός μας στόχος είναι η μεταλαμπάδευσή της σε παιδιά, νέους και ενήλικες.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το 2004 έως και σήμερα, που αγγίζουν το 100% για τους μαθητές μας, αποδεικνύουν την ποιότητα των σπουδών στην ActionNet.

Μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται ενήλικες και παιδιά με βασικό σκοπό την απόκτηση του πτυχίου ECDL αλλά και την κατάκτηση γνώσεων τεχνολογίας. Επίσης διδάσκεται και το μάθημα της Γ’ Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνση, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

European Computer Driving Licence® (ECDL)

Η ActionNet είναι πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης και εξεταστικό κέντρο της ECDL στη θάσο από το 2003. Το ECDL είναι το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών και παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο μέτρησης.

Το ECDL συνδυάζει : την αναγνώριση ως απαραίτητο προσόν, από τις ελληνικές εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα, από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια, από Υπουργεία, Κρατικούς Φορείς και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις σε 148 χώρες, την αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο και το Α.Σ.Ε.Π.

Το νέο ECDL είναι μια ευέλικτη πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον Η/Υ σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Το Νέο ECDL αποτελείται από μια σειρά ενοτήτων - κάθε ενότητα παρέχει ένα πρακτικό πρόγραμμα σύγχρονων δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων, οι οποίες επικυρώνονται με μία εξέταση. Το Νέο ECDL σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες στα αντικείμενα που επιθυμείτε και στο επίπεδο που σας ταιριάζει, είτε για τις ανάγκες τις εργασίας σας, είτε για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Στην ActionNet έχουμε αναπτύξει ευέλικτα προγράμματα σπουδών, σε προσιτές τιμές και με βολικό ωράριο. Είτε είστε μαθητής ή εργαζόμενος, θα βρούμε το πρόγραμμα που σας βολεύει ώστε κατακτήσετε το στόχο σας εύκολα-σωστά-γρήγορα-οικονομικά.

Προγράμματα